Hoe aanvragen?

U bent nog niet bij ons bekend?

Ga dan naar een van onze spreekuren in Rotterdam. Neem een recente inkomensspecificatie en uw zorgpolis mee. Een van onze vrijwilligers helpt u graag verder met uw aanvraag. Klik hier om te kijken welk spreekuur bij u in de buurt is.

Is er geen spreekuur bij u in de buurt of bent u gebonden aan huis? Dan kunnen we bij u op huisbezoek komen. Een vrijwilligers zal dan binnen 2 maanden contact met u opnemen om bij u langs te komen om de aanvraag in behandeling te nemen. U kunt dit telefonisch aanvragen op 010-2400189 (ma t/m do van 10.00 - 12.00 uur)

Herhaalaanvraag?

Als u al eerder een aanvraag bij ons heeft ingediend, stuurt u ons een brief/email die duidelijk maakt wat u bij ons wilt aanvragen.

In deze brief/email moeten de volgende gegevens staan:

  • Naam kind(eren)
  • Geboortedatum kind(eren)
  • Wat wilt u aanvragen?
  • Laatste gezins/dossiernummer waaronder u bekend bent bij St. Meedoen in Rotterdam

Stuurt u met deze brief:

  • een kopie van uw laatste (gezamenlijke) inkomensspecificatie en
  • de originele nota’s.

Voor vergoeding van een schoolreis hebben wij een volledig ingevuld formulier met gevraagde bijlages nodig. U kunt dit formulier hier downloaden.

Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en u ontvangt van ons een schriftelijke beslissing. Over deze beslissing kan niet gecommuniceerd worden. Wij maken u erop attent dat aanvragen die voorzien zijn van alle bovenstaande gegevens, sneller door ons behandeld kunnen worden. Mochten er gegevens ontbreken dan gaat dit ten koste van de snelheid.

U kunt uw aanvraag e-mailen naar info@meedoeninrotterdam.nl of opsturen naar:

Meedoen in Rotterdam
Postbus 21457
3001 AL Rotterdam

Vergeet u alstublieft niet om voldoende postzegels te plakken op de envelop.

Door het grote aantal aanvragen dat Meedoen in Rotterdam ontvangt is de behandeltermijn verhoogd. We streven er naar om uw aanvraag binnen één maand af te handelen.