Hoe aan te vragen

U bent nog niet bij ons bekend?

Ga dan naar een van onze spreekuren in Rotterdam. Neem een recente inkomensspecificatie en kopie identiteitsbewijzen van u en uw kinderen mee. Een van onze vrijwilligers helpt u graag verder met uw aanvraag. Klik hier om te kijken welk spreekuur bij u in de buurt is.

Is er geen spreekuur bij u in de buurt of bent u gebonden aan huis? Dan kunnen we bij u op huisbezoek komen. Een vrijwilligers zal dan binnen 2 maanden contact met u opnemen om bij u langs te komen om de aanvraag in behandeling te nemen. U kunt dit telefonisch aanvragen op 010-2400189 (ma t/m do van 10.00 - 12.00 uur),

Herhaalaanvraag?

Als u al eerder een aanvraag bij ons heeft ingediend, stuurt u ons een brief/email die duidelijk maakt wat u bij ons wilt aanvragen.

In deze brief/email moeten de volgende gegevens staan:

  • Naam kind(eren)
  • Geboortedatum kind(eren)
  • Wat wilt u aanvragen?
  • Laatste gezins/dossiernummer waaronder u bekend bent bij St. Meedoen in Rotterdam

Stuurt u met deze brief:

  • een kopie van uw laatste (gezamenlijke) inkomensspecificatie en
  • de originele nota’s.

Voor vergoeding van een schoolreis hebben wij een volledig ingevuld formulier met gevraagde bijlages nodig. U kunt dit formulier hier downloaden.

Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en u ontvangt van ons een schriftelijke beslissing. Over deze beslissing kan niet gecommuniceerd worden. Wij maken u erop attent dat aanvragen die voorzien zijn van alle bovenstaande gegevens, sneller door ons behandeld kunnen worden. Mochten er gegevens ontbreken dan gaat dit ten koste van de snelheid.

U kunt uw aanvraag e-mailen naar info@meedoeninrotterdam.nl of opsturen naar:

Meedoen in Rotterdam
Postbus 21457
3001 AL Rotterdam

Vergeet u alstublieft niet om voldoende postzegels te plakken op de envelop.